Edició 2021  |  Versions  |  Dissabte, 23/octubre

Premsa

Premsa

Agraïm enormement qualsevol cobertura en els mitjans però és molt important respectar la diferència entre les marques TED i TEDx. La ‘x’ de TEDx significa  “esdeveniment TED organitzat de forma independent”. Així que qualsevol titular o text que es refereixi a TEDxIgualada com una xerrada TED seria enganyós. TEDx s’organitza de forma independent sota una llicència gratuïta atorgada per TED.

Volem fer especial èmfasi en evitar titulars del tipus: “TED organitza les seves inspiradores xerrades a Igualada” ja que l’organització TED no organitza esdeveniments TEDx específics, sinó que atorga llicències per organitzat esdeveniments independents sota el nom TEDx.

Per obtenir més informació sobre TEDx, visiteu http://www.ted.com/tedx

Cobertura de l’esdeveniment

Si desitgeu accedir a l’esdeveniment en qualitat de premsa, si us plau, contacteu amb nosaltres.

No es permet prendre imatges o vídeo dins de l’esdeveniment TEDx. En el seu lloc, disposem de fotògraf/videograf oficials que publicaran el material amb posterioritat a l’esdeveniment.

Notes de premsa oficials

Tota nota i comunicats de premsa han de passar per l’aprovació dels mitjans del programa TEDx. Els comunicats de premsa han de contenir el text “Sobre TED i TEDx”.

Entrevistes

Per a qualsevol entrevista s’ha d’establir clarament que l’esdeveniment és un esdeveniment TEDx, i explicar el que això significa (que està organitzat de forma independent, que es crea sota una llicència gratuïta atorgada per TED, etc.).

L’entrevistat es representa a si mateix com un organitzador d’un esdeveniment emmarcat el programa TEDx específic.

Per sol·licitar una entrevista a personal o ponents de TEDx, podeu contactar amb nosaltres.

Logotip

 

 

Busquem persones per:

Coordinar ponents / Traducció i transcripció a l’anglès / Fotografia / Producció de vídeo / Streaming de vídeo / Continguts web / Gestió de xarxes socials / Relació amb mitjans de premsa / Disseny gràfic / Coordinació de logística / Regidoria d’espectacle i escenari / Coordinació legal i financera / Coordinació de patrocinadors / Màrqueting i dades 

El teu rol

TEDxIgualada

Subscriu-te per rebre només novetats RELLEVANTS com l'inici de la venda d'entrades o les actualitzacions del programa.

T'has subscrit correctament. Fins aviat!