Envia la teva idea

Envieu la idea que voleu compartir. Busquem durant tot l’any ponents que informin i inspirin, que sorprenguin i delectin amb idees que provoquin canvis en el públic.

Les grans idees s’han de compartir amb el món.

Si creieu que TEDxIgualada és l’escenari per compartir la vostra idea important, interessant i única o coneixeu algú que pugui brillar sota els seus focus com a ponent amb la seva idea innovadora, envieu-nos la vostra proposta!

Comptareu amb l’acompanyament dels nostres coaches que us guiaran en la posada en escena de la vostra xerrada per donar-li el toc TED i fascinar el públic amb la idea que voleu difondre.

Com puc suggerir un ponent?

Utilitzeu el nostre formulari de candidatura per a ponents i empleneu tota la informació que pugueu. Aquest formulari es dirigeix ​​directament al nostre equip de selecció de ponents.

Puc suggerir algú que no conec personalment? Demaneu la seva adreça de correu electrònic i no ho sé.

Siusplau fes-ho! Feu-nos saber com heu sentit parlar d’aquesta persona i per què creieu que hauria de parlar a TEDxIgualada.

Puc suggerir algú amb qui treballo o un client meu?

Puc suggerir-me com a orador?

Puc parlar a TEDxIgualada si soc patrocinador?

No. Patrocinar TEDxIgualada té molts avantatges, però no es possible patrocinar i participar com a ponent.

Hi ha un termini per suggerir un orador?

Acceptem nominacions sempre. El millor és fer-nos arribar els vostres suggeriments el més aviat possible, perquè puguem estudiar-los acuradament i prendre la millor decisió a la llista d’oradors per a la següent edició.

M'agradaria parlar a TEDxIgualada però la meva xerrada habitual dura 50 minuts. Puc disposar de més temps?

Apliquem una durada estricta perquè les xerrades TEDx són el lloc ideal per condensar les vostres idees en una xerrada convincent de màxim 18 minuts. Està comprovat que una presentació ben preparada d’aquesta durada pot tenir un impacte sorprenent.

Quant pagueu als ponents?

TEDxIgualada, com qualsevol TEDx no paga als ponents.

Evidentment cobrim les despeses de viatge i proporcionem allotjament en cas necessari. Altres avantatges inclouen entrenament previ a la conferència de la ma de coaches professionals de l’escenografia i la comunicació per aportar l’empremta TED a la posada en escena. També la divulgació prèvia i posterior a l’esdeveniment de la vostra xerrada i marca personal.

Un avantatge addicional de parlar a TEDxIgualada és que la vostra presentació quedarà publicada per a la seva difusió des de TED