Envia la teva idea

Envieu la idea que voleu compartir. Busquem ponents que inspirin, que sorprenguin i delectin amb idees que provoquin canvis en el públic.

Les grans idees s’han de compartir amb el món.

Si creieu que TEDxIgualada és l’escenari per compartir la vostra idea important, interessant i única o coneixeu algú que pugui brillar sota els seus focus com a ponent amb la seva idea innovadora, envieu-nos la vostra proposta!

Comptareu amb l’acompanyament dels nostres coaches que us guiaran en la posada en escena de la vostra xerrada per donar-li el toc TED i fascinar el públic amb la idea que voleu difondre.  

Subscriptors de públic

La teva idea serà gravada, editada, subtitulada a l’anglès i publicada en el canal de TEDx amb milions de subscriptors.

Xifres TEDxIgualada

Seguidors xarxes

Visualitzacions de videos

Subscripcions a newsletter
 • 18-24 anys 2% 2%
 • 25-34 anys 8,4% 8,4%
 • 35-44 anys 17,5% 17,5%
 • 45-54 anys 43% 43%
 • 55-64 anys 12,4% 12,4%
 • +65 anys 2,7% 2,7%
 • Dona 45% 45%
 • Home 55% 55%

Audiència compromesa i receptiva a nous coneixements i experiències, disposada a relacionar-se i opinar. Públic pioner interessat en la innovació i les noves tendències.

Dades actualitzades a feb 2024

Quin tipus d'idees admeteu a TEDxIgualada?

Admetem qualsevol ideea que sigui:

 • ÚNICA i NOVEDOSA
 • INTERESSANT i IMPORTANT
 • OBJECTIVA i REALISTA

Descartem aquelles que siguin similars a anteriors i tot tipus de xerrades sobre política, pseudociència, religió, comercial o idees que siguin principalment d’inspiració, motivació o autopromoció.

Quin és el termini límit per presentar idees?

Acceptem idees sempre, però us recomanem fer-nos arribar les vostres idees perquè puguem estudiar-les acuradament i prendre la millor decisió per a la llista d’oradors per a la següent edició.

Quin és el compromís de temps del ponent?

Invertim una quantitat extraordinària de temps, recursos i energia en preparar els ponents per donar la xerrada de les seves vides.

Els ponents de TEDxIgualada tenen un alt compromis en compartir les seves idees convincents, coneixements pioners i investigacions innovadores. 

Participen en un rigorós programa d’acompanyament de coaching de varies sessions durant 4 mesos i el seu temps de dedicació mitjà és aproximadament entre 60-80 hores.

Puc disposar de més de 15 minuts?

No, perquè si no no seria una xerrada TEDx

Diversos estudis demostren que l’atenció sostinguda només es pot mantenir durant períodes de temps que no superen els 15 minuts , per la qual cosa el factor temporal es constitueix com una variable decisiva a les exposicions (transcorregut aquest temps, l’atenció decau). 

A TEDxIgualada apliquem una durada estricta de 15 minuts per condensar les vostres idees en d’una forma convincent. Està comprovat que una presentació ben preparada d’aquesta durada pot tenir un impacte sorprenent. I el públic es capaç de prestar atenció durant espais de temps relativament curts. 

Com puc suggerir un ponent?

Tant si ets tu o proposes una tercera persona, utilitza el nostre formulari de candidatura per a ponents i emplena tota la informació que puguis. Aquest formulari es dirigeix ​​directament al nostre equip de selecció de ponents.

Puc parlar a TEDxIgualada si soc patrocinador?

No. Patrocinar TEDxIgualada té molts avantatges, però no es possible patrocinar i participar com a ponent.

Quant cobren els ponents TEDx?

TEDxIgualada, com qualsevol TEDx no paga als ponents.

Evidentment cobrim les despeses de viatge i proporcionem allotjament en cas necessari. Altres avantatges inclouen entrenament previ a la conferència de la ma de coaches professionals de l’escenografia i la comunicació per aportar l’empremta TED a la posada en escena. També la divulgació prèvia i posterior a l’esdeveniment de la vostra xerrada i marca personal.

Un avantatge addicional de parlar a TEDxIgualada és que la vostra presentació quedarà publicada per a la seva difusió des del portal de TED

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!