TED-Ed Student Talks

Volem impulsar i ajudar a la creació de les TED-Ed Student Talks entre joves de 6 a 18 anys perque descobreixin, explorin i presentin les seves idees en forma de xerrades al pur estil TED

Què és TEDEd Student Talks?

És un programa educatiu sense ànim de lucre que es dirigeix a l’educació per posar al centre les idees dels joves de 6 a 18 anys i que s’articula amb docents, comunitats, famílies.

Al llarg d’una sèrie de trobades liderades pels docents, els participants desenvolupen una idea a partir dels seus interessos i construeixen una xerrada a l’estil TED que després presenten en un esdeveniment dins de la seva comunitat educativa i que pot escalar-se a l’escenari de TEDxIgualada.

El programa desenvolupa habilitats determinants per al treball del futur i acompanya estudiants en la cerca de les seves passions i en el desenvolupament de capacitats per generar i comunicar idees. És una tecnologia social que provoca noves maneres d’escoltar, connectar, avaluar i idear.

S’adreça a

  • Alumnes de 5è i 6è de primària
  • Alumnes de 1r i 2n d’ESO
  • Alumnes de 3r i 4t d’ESO
  • Alumnes de Batxillerat

 

El programa TED-Ed Student Talks ofereix activitats gratuïtes i personalitzables perquè docents i educadors ajudin l’alumnat a identificar, desenvolupar i compartir les seves idees entre ells i amb el món. Sol·liciteu unir-vos a la comunitat TED-Ed que ja compta amb educadors en més de 130 països!

Web oficial del programa amb tota la informació
https://ed.ted.com/student_talks 

Si ets mestre, centre o col·leciu educatiu…

FAQs

Respostes a preguntes freqüent sobre
TED-Ed Student Talks program
and TED-Ed Clubs 

Exemples d’altres centres educatius

Leader Guidebook

En el següent document d’exemple de material que facilita TEDEd, hi trobaràs una gruia per ajudar-te a desenvolupar l’activitat per:

  • Organitzar, analitzar, sintetitzar i comunicar idees innovadores en un format de conferència amè i accessible a la comprensió de tots.
  • Aprendre a iniciar projectes de recerca: elaborant hipòtesis, refutant alternatives, generant noves idees, utilitzant tècniques creatives, considerant nous punts de vista i analitzant informació d’un variat elenc de fonts educatives i informatives de diferent naturalesa.
  • Crear una narració per aconseguir comunicar amb èxit i de manera senzilla, interrogants i i continguts de naturalesa complexa davant un auditori.

El procés és dividit en tres seccions: Descobrir, Desenvolupar i CompartirCada secció conté un conjunt d’exploracions. Cada exploració conté un conjunt de propostes de pensament, discussió i activitats dissenyat per ajudar els participants a desenvolupar l’alfabetització de presentació habilitats. 

TED-Ed Student Talks és un programa totalment gratuït per a les institucions educatives i per als participants.

Per participar-hi cal inscriure’s i obtenir una llicència anual.TED-Ed revisa i aprova les sol·licituds l’1 d’abril, l’1 d’agost i l’1 de desembre. 

 

Hi poden participar escoles o altres institucions educatives d’arreu (formals i no formals) que treballin amb estudiants d’entre 6 i 18 anys.

 

La llicència estarà a nom d’un docent o directiu i associada a una institució educativa. TEDxIgualada us pot facilitar cobertura logística i suport.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!