Sobre TEDxIgualada

TEDxIgualada és un esdeveniment independent que s'organitza voluntàriament per un grup de persones apassionades pel poder transformador de les grans idees. T'hi apuntes?

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.  

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

Equip

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Jordi Solà

Llicenciatari i Organitzador TEDx

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

David Regordosa

Ponents

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Stephanie Marko

Producció i logística

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Cesc Alcaraz

Patrocincinis i finances

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Carles Ramos

Comunicació

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Xènia Castelltort

Coach de ponents

Jordi Sola (Foto: Cesc Sales)

Jordi Gràcia

Coach de ponents

Equip de voluntaris

  • Bet Altarriba Cabré
  • Xavier Carles
  • Kenny Honores
  • Rosana Isasi
  • Montse Olivan
  • Marta Pujol Martí
  • Alessio Scotto
  • Mireia Tomàs
  • Maria Valdivia

Imatges de Cesc Sales

Uneix-te a l’equip!

Volem formar un equip de gent creativa, estudiants, professionals i experts en diferents disciplines, persones que aportin el seu talent al voltant de projectes únics per difondre idees que transformin la societat.

Aprofita aquesta oportunitat i forma part de la comunitat TED.

Busquem persones per:

Coordinar ponents / Traducció i transcripció / Fotografia / Producció de vídeo / Streaming de vídeo / Continguts web / Gestió de xarxes socials / Relació amb mitjans de premsa / Disseny gràfic / Disseny d’espais / Coordinació de logística / Regidoria d’espectacle i escenari / Coordinació legal i financera / Coordinació de patrocinadors / Màrqueting i dades / Suport dia esdeveniment

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!