Edició 2021  |  Versions  |  Dissabte, 23/octubre

Sobre TEDxIgualada

TEDxIgualada és un esdeveniment independent que s'organitza voluntàriament per un grup de persones apassionades pel poder transformador de les grans idees. T'hi apuntes?

Sobre TEDxIgualada

TED és una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes (18 minuts o menys).

Es va iniciar el 1984 com una conferència en la qual van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la ciència als negocis o els problemes globals – en més de 100 idiomes.

És un esdeveniment anual que reuneix alguns dels pensadors i emprenedors més importants de el món com: Bill Gates, Frank Gehry, Sir Richard Branson, Philippe Starck o Bono.

TEDxIgualada és un esdeveniment independent i voluntari que forma part del programa TEDx de TED i respon a la voluntat d’organitzar conferències locals, tot combinant xerrades en viu i el visionat de vídeos TEDTalks que permetin gaudir d’una experiència similar a les conferències TED.

TEDxIgualada neix per promoure les idees, la reflexió i el debat  al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

Equip actual

Jordi Solà

Llicenciatari i Organitzador TEDx

David Regordosa

Ponents

Stephanie Marko

Producció i logística

Cesc Alcaraz (Foto: Cesc Sales)

Cesc Alcaraz

Finances i PMO

Jaume Catarineu

Patrocinadors

Carles Ramos

Comunicació

Imatges de Cesc Sales

Uneix-te a l’equip!

Volem formar un equip de gent creativa, estudiants, professionals i experts en diferents disciplines, persones que aportin el seu talent al voltant de projectes únics per difondre idees que transformin la societat.

Aprofita aquesta oportunitat i forma part de la comunitat TED.

Busquem persones per:

Coordinar ponents / Traducció i transcripció / Fotografia / Producció de vídeo / Streaming de vídeo / Continguts web / Gestió de xarxes socials / Relació amb mitjans de premsa / Disseny gràfic / Coordinació de logística / Regidoria d’espectacle i escenari / Coordinació legal i financera / Coordinació de patrocinadors / Màrqueting i dades 

El teu rol

TEDxIgualada

Subscriu-te per rebre només novetats RELLEVANTS com l'inici de la venda d'entrades o les actualitzacions del programa.

T'has subscrit correctament. Fins aviat!