Doctora per la UPC i llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Investigadora del CERPIE

Asun Galera és professora associada del Departament d’Organització d’Empreses en la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Espanya. És doctora per la UPC i llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Des de 2007, s’exerceix com a investigadora en el Centre de Recerca per a la Millora i Innovació d’Empreses (CERPIE) de la UPC.

Asun Galera també ha estat investigadora principal i redactora de l’Informe sobre Nanotecnologia i Prevenció de Riscos Laborals per al Centre Nacional de Noves Tecnologies de l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball. Així mateix, representa a la Universitat Politècnica de Catalunya en l’Òrgan de Govern de l’Entitat de Certificació de Sistemes de Gestió TÜV Rheinland Ibèrica Inspection; Certification & Testing, S.A

Al llarg de la seva carrera, ha demostrat el seu compromís amb la recerca i l’aplicació de la nanotecnologia en l’àmbit de la seguretat i el medi ambient, així com la seva participació activa en diverses institucions i comitès relacionats amb la seva àrea de expertise.

 

Contacta amb Asun Galera
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!