Periodista i Coach de oratòria

Jordi Gràcia és un comunicador nascut amb el do de la paraula. Amb quinze anys, va començar a narrar partits de futbol a la ràdio local de Parets del Vallès, descobrint la seva vocació comunicativa. Això li va donar l’oportunitat de treballar professionalment a “COM RÀDIO” i poc després va ingressar a RAC1, una nova ràdio del Grup Godó, on va créixer professionalment de la mà de Xavi Bosch i Jordi Basté.

El 2006 va deixar el periodisme esportiu per conduir un programa a TV3 juntament amb Albert Om i més tard se’n va anar a Austràlia en un viatge constructiu i formatiu per aprendre anglès i explorar més enllà del periodisme i per aprendre, de la mà de grans comunicadors de la Professional Speakers Austràlia, tècniques d’oratòria, de persuasió i com fer presentacions impactants.

Va tornar a Catalunya el setembre del 2009 de nou a RAC1 amb Jordi Basté i Toni Clapés. Durant aquest temps, també és formar i experimentar en les habilitats comunicatives, es va rodejar de professionals en aquest àmbit, connectant la seva experiència en mitjans audiovisuals amb tècniques per parlar bé en públic i desenvolupant habilitats didàctiques per aportar passió i pedagogia en l’aprenentatge.

El seu objectiu és contribuir a fer un món millor ensenyant el poder de la paraula. Ho fa des de la seva escola d’oratòria i col·laborant en diferents centres de formació i coaching.

Web Jordi Gràcia

Contacta amb Jordi Gràcia Puig
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
Susana Fernandez

Susana Fernández

Protectora de la sobreprotecció
Susana Fernández
Jordi Gràcia - Coach de ponents

Jordi Gràcia Puig

Mestre mag d'oratòria
Jordi Gràcia Puig

Asun Galera

Nanotecnòloga al país de les meravelles
Asun Galera

Montse Guàrdia Güell

Humanista digital
Montse Guàrdia Güell
Christian Garcia i Montagut

Christian Garcia i Montagut

Discapacitat amb capacitats
Christian Garcia i Montagut
Julia de León

Julia de León

Caçadora d'asteroides
Julia de León
Raquel Riba Rossy - Lola Vendetta

Raquel Riba Rossy

Lola Vendetta
Raquel Riba Rossy
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!