Periodista i Coach de oratòria

Jordi Gràcia és un comunicador nascut amb el do de la paraula. Amb quinze anys, va començar a narrar partits de futbol a la ràdio local de Parets del Vallès, descobrint la seva vocació comunicativa. Això li va donar l’oportunitat de treballar professionalment a “COM RÀDIO” i poc després va ingressar a RAC1, una nova ràdio del Grup Godó, on va créixer professionalment de la mà de Xavi Bosch i Jordi Basté.

El 2006 va deixar el periodisme esportiu per conduir un programa a TV3 juntament amb Albert Om i més tard se’n va anar a Austràlia en un viatge constructiu i formatiu per aprendre anglès i explorar més enllà del periodisme i per aprendre, de la mà de grans comunicadors de la Professional Speakers Austràlia, tècniques d’oratòria, de persuasió i com fer presentacions impactants.

Va tornar a Catalunya el setembre del 2009 de nou a RAC1 amb Jordi Basté i Toni Clapés. Durant aquest temps, també és formar i experimentar en les habilitats comunicatives, es va rodejar de professionals en aquest àmbit, connectant la seva experiència en mitjans audiovisuals amb tècniques per parlar bé en públic i desenvolupant habilitats didàctiques per aportar passió i pedagogia en l’aprenentatge.

El seu objectiu és contribuir a fer un món millor ensenyant el poder de la paraula. Ho fa des de la seva escola d’oratòria i col·laborant en diferents centres de formació i coaching.

Web Jordi Gràcia

Contacta amb Jordi Gràcia Puig
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!