Sexòloga. CEO de La otra Educación i Sex Academy International

Empresària amb passió per difondre el coneixement. Gestora de projectes i ponent (TEDx, HubDot, UAB o SexTech) i col·laboradora habitual en programes de divulgació i educació sexual en ràdio i televisió. Creu que tothom ens hauríem de beneficiar del coneixement existent, especialment els nens i adults joves que haurien de beneficiar-se del que les generacions anteriors ja han adquirit. Per això les seves empreses tenen un toc de sentiment comunitari, de compartir i fer tot això d’una manera divertida.

És fundadora i CEO de Sex Academy Barcelona, la primera acadèmia sexual d’Espanya que ofereix tallers de sexualitat i que va fundar el 2012 amb 3 membres i actualment l’equip ja compta amb una trentena de psicòlegs-sexòlegs també a Madrid i València. És directora i promotora del EroStreet Festival, un festival anual que dura dos dies amb desenes d’expositors, ponents, art,… un festival únic en el seu gènere en convertir-se l’esdeveniment de sexualitat més elegant d’Espanya. Laila també es fundadora de La Otra Educación, un projecte que va veure la llum dins del Mobile World Congress: YOMO (The Youth Mobile Festival el 2019) consistent en un programa d’educació sexual dissenyat per portar l’educació sexual a les aules, escoles, universitats i altres institucions educatives així com cursos per a professors, joves, pares, persones amb discapacitat, cuidadors i altres professionals.

En plena pandèmia, decideix impulsar el Congrés sobre Sexualitat Adolescent, un projecte adreçat específicament als adolescents i a la seva sexualitat. Es va estrenar online el novembre de 2021 coincidint amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones en el que va reunir més de vint líders d’opinió entre psicòlogues, sexòlogues, actrius i periodistes.

 

Contacta amb Laila Pilgren
Ponents TEDxIgualada – Edició Versions (2021)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!