Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB. Postgrau en SMM. Directora i presentadora del programa de tendències a les xarxes socials “Popap” de Catalunya Ràdio.

Ha col·laborat en diversos programes i emissores i sempre en espais que tenien per objectiu explicar aquest món canviant i hiperconnectat de forma didàctica i entenedora.
Els seus inicis estan vinculats al Grup Flaix on va fer els informatius i va dirigir el projecte de portar Flaix FM i Ràdio Flaixbac a Andorra.

El 2003 a Ràdio 4 va copresentar “Què està passant?”, el primer programa diari sobre noves tecnologies. També aquell any va crear amb Joan Arenyes QuedemOnline.cat, el primer portal de cites en català que continua actiu.

A Catalunya Ràdio hi va entrar l’estiu del 2006 a “El matí de Catalunya Ràdio d’estiu” fent, cada dia, “Què es diu a la xarxa?” (8.30 h), i amb l’espai setmanal “Internet és el futur”.
Després s’incorpora a l’equip del “Tot és molt confús” fent el “Perfil Digital” del convidat i els impactes digitals.

També ha treballat amb Àngel Llàcer a “Els optimistes” i Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell a “El suplement” explicant les històries virals i donant veu a les xarxes.

En l’àmbit de la gestió de xarxes, ha gestionat les dels programes de TV3 “Afers exteriors” i “Summa Positiva” i ha col·laborat el programa “Fora de Carta” vinculat a l’exitós “Joc de cartes”.

És premi DonaTIC Divulgadora 2017.

 

Contacta amb Mariola Dinarès
Ponents TEDxIgualada – Edició Refraccions (2022)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!