Enginyera Superior de Telecomunicacions, titulada a l’ETSETB per la UPC BarcelonaTECH

Montserrat Guàrdia és especialista en estratègia i creació d’ecosistemes i en gestió de projectes innovadors de gran escala, especialment en aquells que es basen en l’aplicació i ús de les tecnologies de la informació d’última generació, com ara les tecnologies de registre descentralitzades (Blockchain) i la seva convergència amb la intel·ligència artificial o la internet de les coses. Uns projectes als quals aporta una visió humanista i que estan enfocats a la creació o adaptació dels models de negoci d’impacte social que permetin aconseguir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible formulats per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) per al 2030.

Actualment, és presidenta del Consell Social de la UPC BarcelonaTECH i compta amb més de 24 anys d’experiència en la direcció d’àrees de tecnologies de la informació i operacions, també és presidenta de la Quantum Blockchain Alliance i membre del Consell Assessor de l’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC). Igualment, contribueix en programes d’innovació social i és professora visitant en diverses universitats i escoles de Negoci.

En l’àmbit de l’emprenedoria és la directora executiva de l’empresa Big Onion, de la qual també n’és cofundadora, dedicada a projectes estratègics vinculats amb la innovació, la digitalització i la tecnologia.

 

Contacta amb Montse Guàrdia Güell
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!