Enginyera Superior de Telecomunicacions, titulada a l’ETSETB per la UPC BarcelonaTECH

Montserrat Guàrdia és especialista en estratègia i creació d’ecosistemes i en gestió de projectes innovadors de gran escala, especialment en aquells que es basen en l’aplicació i ús de les tecnologies de la informació d’última generació, com ara les tecnologies de registre descentralitzades (Blockchain) i la seva convergència amb la intel·ligència artificial o la internet de les coses. Uns projectes als quals aporta una visió humanista i que estan enfocats a la creació o adaptació dels models de negoci d’impacte social que permetin aconseguir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible formulats per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) per al 2030.

Actualment, és presidenta del Consell Social de la UPC BarcelonaTECH i compta amb més de 24 anys d’experiència en la direcció d’àrees de tecnologies de la informació i operacions, també és presidenta de la Quantum Blockchain Alliance i membre del Consell Assessor de l’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC). Igualment, contribueix en programes d’innovació social i és professora visitant en diverses universitats i escoles de Negoci.

En l’àmbit de l’emprenedoria és la directora executiva de l’empresa Big Onion, de la qual també n’és cofundadora, dedicada a projectes estratègics vinculats amb la innovació, la digitalització i la tecnologia.

Contacta amb Montse Guàrdia Güell
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
Raquel Riba Rossy - Lola Vendetta

Raquel Riba Rossy

Lola Vendetta
Raquel Riba Rossy
Julia de León

Julia de León

Caçadora d'asteroides
Julia de León
Christian Garcia i Montagut

Christian Garcia

Periodista i comunicador
Christian Garcia

Montse Guàrdia Güell

Divulgadora quantum blockchain
Montse Guàrdia Güell

Asun Galera

Nanotecnòloga
Asun Galera
Jordi Gràcia - Coach de ponents

Jordi Gràcia

Periodista i comunicador
Jordi Gràcia
Susana Fernandez

Susana Fernández

Psicopedagoga de la sobreprotecció
Susana Fernández
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!