Psicòloga del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Coach acreditada per l’Escola de Coaching Teleològic. Fa sessions privades de psicologia i coaching i col·labora amb l’Institut Gomà.

També és formadora i divulgadora als principals mitjans de comunicació (Ràdio i TV) sobre desenvolupament del potencial humà

Li apassiona el coneixement de la consciència i es considera una defensora incansable de la llibertat individual com a recurs per expressar la pròpia essència creadora. Creu que podem arribar a viure des del potencial que som si ens obrim a allò que ens limita i ens enfoquem en el nostre potencial.

Des d’aquesta convicció, s’impulsa per aprendre i profunditzar sobre el potencial creador que som. El seu propòsit és apropar i ensenyar com desenvolupar-lo per a que les persones puguin viure amb llibertat de decisió, i així gaudir de benestar i de plenitud.

Ser qui som per sentir-nos lliures. Perdre la por a sentir per descobrir-nos i escollir millor. Actuar en harmonia amb els nostres valors per sentir integritat. I alinear-nos amb qui som per expressar-nos des de la nostra autenticitat.

 

Contacta amb Paula Folch
Ponents TEDxIgualada – Edició Versions (2021)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!