Llicenciada en Pedagogia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i amb un màster en Gestió de Conflictes i Mediació de les Heures (Universitat de Barcelona)

Compta amb una sòlida formació en el camp educatiu i empresarial i està acreditada com Coach Executiu per l’Institut d’Empresa de Madrid (IE).

El seu objectiu principal era brindar assessorament i suport a les famílies en temes relacionats amb l’educació infantil. També ha participat en diversos programes educatius, com el programa Temps de Família de la Generalitat de Catalunya i L’Aventura de la Vida, dirigit a la prevenció de drogodependències en l’àmbit familiar.

Actualment, ocupa el càrrec de Cap de Relacions Corporatives en F.Roca, una empresa especialitzada en menjadors escolars. Les seves responsabilitats inclouen la creació de sinergies de treball positives, la gestió del talent i la millora de la comunicació interna de l’empresa. Així mateix, imparteix formacions sobre comunicació, intel·ligència emocional i gestió de conflictes en diverses empreses i col·lectius professionals.

 

Contacta amb Susana Fernández
Ponents TEDxIgualada – Edició Sentits (2023)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!