Artista visual especialitzada en tecnologia digital. Llicenciada en psicologia.

La Yonat Vaks és una artista eclèctica que explora el món del criptoart amb diferents propostes i elaborades tècniques artístiques. El seu treball tracta sobre persones, records, idees i històries de la humanitat com a espècie increïblement interessant i complicada que amaga històries fascinants per tot arreu. L’interessa explorar l’essència de la humanitat. Quines són les històries que ens expliquem a nosaltres mateixos? Com es relaciona el passat amb el present i el futur?

Explora aquestes preguntes combinant el vell i el nou. Crea rèpliques i artefactes antigues de diferents cultures i els fa servir com a “llençols” per explorar la connexió del seu passat amb el nostre present. El seu procés comença amb el mitjà tradicional de la pintura a l’oli i després transforma la pintura en alguna cosa nova, utilitzant la nova tecnologia digital.

Ha estat creant Cryptoart des del 2017, explorant l’impacte que aquesta tecnologia revolucionària està tenint a la societat. Fa servir tecnologia NFT en alguns dels seus treballs per unir el digital i el físic.

El seu treball s’ha exposat en diverses galeries i es troba a col·leccions privades d’arreu del món, incloses col·leccions de figures destacades i empreses de l’ecosistema Crypto.

 

Contacta amb Yonat Vaks
Ponents TEDxIgualada – Edició Refraccions (2022)
TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!