Gran èxit de la Masterclass “Parlar amb impacte” de Xènia Castelltort a Mont-Àgora

març 1, 2024

El passat 29 de febrer, l'auditori de Mont-Àgora va ser testimoni d'una experiència enriquidora en la Masterclass "Parlar amb impacte: Claus per conquerir la teva audiència", coorganitzada per ExpressYourselfi, TICAnoia, Mont-Àgora i TEDxIgualada.

Amb la presència destacada de la coach d’oratòria Xènia Castelltort, actriu i copresentadora de les últimes edicions de TEDxIgualada, l’esdeveniment va oferir als assistents una oportunitat única per aprendre les tècniques i estratègies necessàries per comunicar de manera efectiva i captivar l’audiència.

La masterclass es va centrar en la importància de mostrar confiança en les presentacions de projectes a clients o a l’equip, destacant com comunicar de manera clara i impactant per connectar amb l’audiència de manera significativa.

Amb una combinació de teoria i pràctica, Xènia Castelltort va guiar els participants a través de les claus per millorar les seves habilitats de comunicació i desenvolupar un estil de presentació que captivi i inspiri.

“Els participants van sortir de la masterclass amb una comprensió més profunda de com utilitzar el llenguatge corporal, la veu i les paraules per influir i connectar amb èxit amb la seva audiència”, va comentar Xènia Castelltort.

Per a més informació sobre pròxims esdeveniments i tallers, subscriviu-vos en www.tedxigualada.com.

Masterclass: Parlar amb impacte

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!