Ja a la venda les entrades per a la 3a edició de TedxIgualada

oct. 2, 2023

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre al Teatre Ateneu d’Igualada

Les entrades per poder gaudir de la 3a edició del TEDxIgualada 2023 –un esdeveniment mundial, en clau local- ja estan a la venda al web de TEDxIgualada: entrades.tedxigualada.com. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte dia 21 d’octubre al Teatre Ateneu d’Igualada a partir de les 16h.

Després de “Versions” i “Refraccions” – les dues primeres edicions-, el TEDxIgualada 2023 presenta “Sentits”, una edició que constarà d’un programa format per 7 ponents que exposara, com a fil conductor, les diverses connotacions i significats que té la paraula sentits per tal de sacsejar més consciències que mai.

Des de TEDxIgualada 2023 s’explorarà i es buscarà la conversa i la reflexió del públic sobre diversos àmbits. En aquest sentit, el TEDxIgualada 2023 comptarà amb les TEDxtalks de la igualadina i llicenciada en belles arts, Raquel Riba Rossy, que ha donat vida a la il·lustració Lola Vendetta; a la nanotecnòloga  i investigadora del CERPIE de la UPC, Asun Galera; de l’enginyera Montserrat Guàrdia, especialitzada en blockchain i intel·ligència artificial; de Julia de León, investigadora de l’Institut d’Astrofísica de Canàries i especialitzada en l’estudi dels cossos menors del sistema solar; de Susana Fernández, psicòloga de la sobreprotecció i especialitzada en donar suport a les famílies en temes relacionats amb l’educació infantil; amb Christian García, periodista i comunicador, que després d’una llarga trajectòria va haver de replantejar la seva carrera a causa de la seva discapacitat visual; i amb Jordi Gràcia, comunicador nascut amb el do de la paraula i que a través d’un viatge constructiu va reformular la seva carrer profesional per dedicar-se al món dels discursos i del coaching.

Durant l’esdeveniment, hi haurà diverses sorpreses per tal de fer vibrar al públic. L’acte finalitzarà amb un aperitiu per afavorir l’intercanvi d’impressions i comentaris, així com per poder interactuar amb els i les ponents d’aquesta edició.

Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Asun Galera

Nanotecnòloga al país de les meravelles

El món a escala inimaginable
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Christian Garcia i Montagut

Discapacitat amb capacitats

Veient més enllà de la foscor
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Jordi Gràcia Puig

Mestre mag d’oratòria

Comunicació efectiva. Quin és el secret? 
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Julia de León Cruz

Caçadora d’asteroides

La última frontera de la defensa planetaria
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Montse Guardia Güell

Humanista digital

La intel·ligència col·lectiva sota control
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Raquel Riba Rossy

Lola Vendetta

L’art com a Cavall de Troia
Pep Valls - Ponent TEDxIgualada

Susana Fernández

Protectora de la sobreprotecció

L’amabilitat, clau de la nova resiliència

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!