Ja a la venda les entrades per al TEDxIgualada 2021

oct. 5, 2021

El TEDxIgualada 2021 tindrà lloc el proper 23 d’octubre amb tot un seguit de propostes i actuacions amb dos espais diferenciats de la ciutat El TEDxIgualada oferirà també una vessant més lúdica amb actuacions musicals en viu i en directe amb Red Pèrill Tot a punt per celebrar la 1a edició del TEDxIgualada 2021, un […]
Viewing Party Escorxador TEDxIgualad
  • El TEDxIgualada 2021 tindrà lloc el proper 23 d’octubre amb tot un seguit de propostes i actuacions amb dos espais diferenciats de la ciutat
  • El TEDxIgualada oferirà també una vessant més lúdica amb actuacions musicals en viu i en directe amb Red Pèrill

Tot a punt per celebrar la 1a edició del TEDxIgualada 2021, un esdeveniment mundial que oferirà un espai de difusió, reflexió i transmissió de coneixement i aprenentatge a través d’un seguit de ponències que posaran el focus en la forma en com evolucionem els éssers humans a partir de les experiències; a nivell tecnològic, cultural i personal.

Sota el títol “Versions”, aquesta primera edició del TEDxIgualada comptarà amb tot un repertori de ponents reconeguts a nivell català i nacional de diversos àmbits com la sexologia, la gamificació, el disseny, l’arquitectura, la ciència, entre altres.

Actuacions musicals en viu i en directe

El TEDxIgualada 2021 tindrà lloc el proper dissabte 23 d’octubre a les 16.04h. L’esdeveniment es realitzarà de forma híbrida i tindrà lloc en dos espais molt singulars de la ciutat d’Igualada. Per una banda, el Teatre Municipal l’Ateneu serà l’escenari de ponents i artistes del TEDxIgualada 2021. Entre els ponents es reptarà en directe al músic igualadí Red Pèrill a fer un interludi instrumental d’un fragment musical basat en intel·ligència artificial codificat pel músic-enginyer Iván Paz.

D’altra banda a l’espai de l’Escorxador es comptarà amb la viewing party o festa d’emissió en directe que retransmetrà, en una gran pantalla de Cymatic i via connexió d’Iguana, tot el que succeeixi sobre l’escenari de l’Ateneu. A l’Escorxador també es comptarà amb la instal·lació del planetari de l’Observatori de Pujalt on els assistents podran descobrir els secrets de l’Univers. L’esdeveniment a l’Escorxador finalitzarà amb una DJ session per Red Pèrill.

Ambdós llocs estan reservats per a 100 localitats cadascun. Les entrades estan ja a la venda i poden adquirir-se a través de www.tedxigualada.com. L’esdeveniment, en tot moment, es compromet a vetllar pel compliment de les mesures i recomanacions de salut i seguretat per evitar contagis.

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!