La importància de participar com a ponent de TEDxIgualada

gen. 27, 2023

Xerrar en una ponència TEDxIgualada pot ser una oportunitat per aprofitar la plataforma TED i el seu prestigi internacional per inspirar a altres persones a través de la teva història o les idees que es comparteixen.
Yonat Vaks a TEDxIgualada by Josep Balcells

Ser ponent d’un TEDxIgualada és una oportunitat única per a qualsevol persona que tingui alguna idea o projecte que vulgui compartir amb el món. La plataforma TEDx de conferències ha estat creada amb l’objectiu de donar veu a persones que tenen idees innovadores i que volen inspirar a altres a través de la seva paraula i la seva passió.

Ser ponent TEDxIgualada va molt més enllà de fer una conferència davant d’un públic. Aquesta oportunitat també és una plataforma per a la reflexió personal, ja que es demana als ponents que puguin explicar la seva idea de manera clara i concisa en menys de 18 minuts. Això fa que els ponents hagin de reflexionar molt bé sobre què volen transmetre i com ho volen fer, i això els ajuda a millorar la seva capacitat de comunicació i a ser més efectius a l’hora de transmetre les seves idees.

Participar com a ponent de TEDxIgualada també és una oportunitat per a la visibilitat personal i professional. Les conferències TEDx són molt seguides arreu del món, ja que es poden veure a través de la plataforma online TED.com. Això fa que els ponents puguin arribar a un públic molt més gran del que podrien arribar en una conferència normal, i això pot portar oportunitats de col·laboració, de visibilitat en el seu camp professional o fins i tot de nous projectes.

A més exposar la teva idea sobre l’escenari de TEDxIgualada és una experiència per a l’aprenentatge i l’intercanvi amb altres ponents. Els ponents de qualsevol TEDx són persones molt diverses, amb idees i projectes molt diferents, i això fa que hi hagi molta riquesa a l’hora de compartir experiències i punts de vista. A més, els ponents TEDx tenen accés a una comunitat molt activa que es reuneix regularment per a compartir idees i per a col·laborar en projectes comuns.

En resum, ser ponent TEDx és una oportunitat única per a qualsevol persona que tingui alguna idea o projecte que vulgui compartir amb el món. Aquesta oportunitat permet als ponents progressar com a líders i millorar la seva capacitat de comunicació, arribar a un públic molt més gran del que podrien arribar en una conferència normal, i compartir i aprendre amb altres ponents. A més, és una ocasió increïble per contribuir a la transformació del món amb les teves idees i la teva passió.

Si t’interessar participar com a ponent per exposar, compartir i inspirar altres amb la teva idea, a TEDxIgualada tens un escenari per fer-ho.

ENVIAR O PRESCRIURE PROPOSTA

Yonat Vaks TEDxIgualada by Josep Balcells
Pol Makuri TEDxIgualada by Josep Balcells

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!