Mitjans

Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació que necessiteu per al vostre mitjà sobre TEDxIgualada.
Entrevista a l’equip organitzador TEDxIgualada

Entrevista a l’equip organitzador TEDxIgualada

L’Escorxador i l’Ateneu Igualadí seran els espais de la primera edició del TEDx Igualada, que tindrà lloc demà dissabte. Un original format per debatre noves idees, i influir positivament en el nostre entorn.

Ja a la venda les entrades per al TEDxIgualada 2021

Ja a la venda les entrades per al TEDxIgualada 2021

El TEDxIgualada 2021 tindrà lloc el proper 23 d’octubre amb tot un seguit de propostes i actuacions amb dos espais diferenciats de la ciutatEl TEDxIgualada oferirà també una vessant més lúdica amb actuacions musicals en viu i en directe amb Red Pèrill Tot a punt per...

Arriba el primer TEDxIgualada de la mà de TICAnoia

Arriba el primer TEDxIgualada de la mà de TICAnoia

Els esdeveniments TEDx són coneguts mundialment per ser presentacions en directe sobre innovació en qualsevol àmbit. La comissió d’esdeveniments de TICAnoia ha obtingut la llicència per part de TED per organitzar el primer TEDxIgualada la propera tardor sota el lema “Versions”.

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada - SVG sobre blanc
TEDxIgualada - SVG sobre negre

Logotip TEDxIgualada

Descarregueu logotips oficials (svg, pdf i png)

Normes per recordar
  • No utilitzeu mai el logotip de TED! Només es pot utilitzar el logotip de TEDxIgualada oficial.
  • Utilitzeu sempre el nom i logotip de TEDxIgualada complet. Mai utilitzeu el logotip senzill de “TEDx” sense el nom d’Igualada i el corresponent lema “x=independently organized TED event”
  • No podeu col·locar el logotip oficial de TEDxIgualada sobre altres colors ni sobre fons fotogràfics, estampats o il·lustratius. En casos excepcionals com xarxes socials podeu utilitzar els logos facilitats. Per altres aplicacions consulteu amb l’organització.
  • Podeu utilitzar el logotip de TEDxIgualada al vostre lloc web mentre sigueu patrocinadors o col·laboradors de l’esdeveniment.

Les imatges oficials que anem publicant estan al nostre compte a Flickr i les podeu utilitzar lliurement sempre sota llicència Creative Commons Attribution (CC BY) i acreditant autoria.

Podem facilitar-vos entrevistes amb els ponents sempre sota el seu consentiment. Per demanar informació, imatges o altres recursos contacta si us plau amb premsa@tedxigualada.com.

Els hashtags són: #TEDxIgualada, #TEDxIGD, #TEDx

Tingueu en compte que els organitzadors d’esdeveniments TEDx no podem parlar en nom de les conferències TED. Qualsevol referència a TEDx i TED us demanem als professionals de la comunicació i bloggers que respecteu la diferència entre les marques TED i TEDx. La “x” de TEDx significa “esdeveniment TED organitzat de forma independent”. Per obtenir més informació sobre TEDx, visiteu ted.com/tedx

Gràcies per la vostra col·laboració!

TEDxIgualada - SVG negre transparent

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!