Mitjans

Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació que necessiteu per al vostre mitjà sobre TEDxIgualada.

Les imatges oficials que anem publicant estan al nostre compte a Flickr i les podeu utilitzar lliurement sempre sota llicència Creative Commons Attribution (CC BY) i acreditant autoria.

Podem facilitar-vos entrevistes amb els ponents sempre sota el seu consentiment. Per demanar informació, imatges o altres recursos contacta si us plau amb premsa@tedxigualada.com.

Els hashtags són: #TEDxIgualada, #TEDxIGD, #TEDx

Tingueu en compte que els organitzadors d’esdeveniments TEDx no podem parlar en nom de les conferències TED. Qualsevol referència a TEDx i TED us demanem als professionals de la comunicació i bloggers que respecteu la diferència entre les marques TED i TEDx. La “x” de TEDx significa “esdeveniment TED organitzat de forma independent”. Per obtenir més informació sobre TEDx, visiteu ted.com/tedx

Gràcies per la vostra col·laboració!

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència en la qual van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

 

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”.  TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en les comunitats locals d’arreu del món.

 

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada - PNG negre transparent

Descarregar en PDF

TEDxIgualada - PNG fons negre

Descarregar en PDF

TEDxIgualada - SVG negre transparent

Inscriu-te per rebre només novetats RELLEVANTS com l'inici de la venda d'entrades o les actualitzacions del programa.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!