TEDxIgualada apropa què és una TED Talk i com parlar en públic

set. 22, 2023

L’esdeveniment va tenir lloc al coworking de la ciutat, Cal Neri, a càrrec de l’experta en oratòria, Xènia Castelltort
TEDxIgualada de la ma de Xènia Castelltort apropa què és una TED Talk i com parlar en públic

Més d’una vintena de persones van assistir, el passat dijous dia 21 de setembre, a un acte organitzat per TEDxIgualada amb l’objectiu d’exposar i apropar a les persones interessades en el món TED, què és una TED talk i també, com parlar en públic.

En aquest sentit, l’experta en oratòria, fundadora de l’Escola Oratòria Express Yourselfi i coach dels ponents que formen part del TEDxIgualada; i Jordi Solà, organitzador del TEDxIgualada, donaren les claus sobre en què es basa una TED talk i com parlar en públic. Per la seva part, Solà, va fer èmfasi en què es basen les TED talks: unes conferències de no més 18 minuts, que poden ser de diverses temàtiques (científiques, culturals, artístiques…) amb l’objectiu principal de difondre idees que valen la pena difondre. Aquestes conferències poden ser visionades online a través de la pàgina web oficial de l’organització www.ted.com i a l’edició local www.tedxigualada.com, en subtítols i un gran nombre d0idiomes. I també es difon a través d’altres plataformes digitals i a les xarxes socials. A més, Solà, també va donar a conèixer el programa d’aquesta nova edició, “Sentits”, i que comptarà amb un total de 7 ponents experts en diverses temàtiques com la ciència, la comunicació, la tecnologia, la il·lustració…

Castelltort, per la seva part, va donar les claus sobre com parlar en públic, tenint en compte tant l’estructura del discurs, la comunicació no verbal, el poder de la mirada, entre altres.

El TEDxIgualada 2023 tindrà lloc el proper dissabte dia 21 d’octubre al Teatre Ateneu d’Igualada.

DSCF1672

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!