TEDxIgualada encapçala la seva quarta edició consecutiva

jul. 3, 2024

La quarta edició del TEDxIgualada ja té data: serà el dissabte dia 19 d’octubre de 2024, a les 16:04, al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada.

Una edició que portarà el nom d’”Encreuaments” per tal de posar en valor com TEDxIgualada és un espai on es creuen idees, pensaments, reflexions des de diferents perspectives, temàtiques i experiències. De fet, es tracta d’un esdeveniment mundial, en clau local, que sacseja consciències i fa d’escenari i exposició d’idees que valen la pena difondre.

En aquest sentit, amb “Encreuaments”, s’explorarà la intersecció de disciplines, cultures i visions, celebrant la sinergia inesperada que neix quan les ments creatives col·lideixen. Des dels límits de la tecnologia fins a la forma de veure, compartir i relacionar-nos amb el món, aquest esdeveniment serà un viatge apassionant a través de les interconnexions que donen vida a les idees.  Un viatge transformador cap a la innovació i la comprensió, per explorar les insondables profunditats de les «ments» que donen forma a les idees pioneres.

La presentació d’aquesta nova edició va tenir lloc el passat dijous dia 27 de juny a les instal·lacions de Servisimó Igualada i va comptar amb la presència de diverses empreses patrocinadores i persones interessades en el món del TED, així com l’equip organitzador de la delegació igualadina.

Aquesta edició comptarà amb 8 ponents, entre 18 i 60 anys, 7 dones i 2 homes, dels quals, 3 són de la capital anoienca.

Entre els ponents, trobarem professionals de diversos àmbits com: Una pastora que oferirà la TEDtalk “Fugir dels extrems i habitar en el gris”; una periodista immersiva amb “Transformar la nostra manera d’aprendre i relacionar-nos amb el món”; un columnista “Quantes hores necessitem dormir realment?”; dues emprenedores “Els èxits compartits per arribar més lluny”; un biòleg marí “Només estimem el que coneixem, només protegim el que estimem”; un psiquiatre “Reescrivint la vida d’un adult amb TDAH” i una científica il·lusionista amb “Desmuntant il·lusions”.

Pròximament, es donaran a conèixer els detalls i les novetats d’aquesta nova edició i també es posaran les entrades a la venda.

Què és TED?

És una organització no lucrativa dedicada a la difusió d’idees, generalment en forma de xerrades curtes i potents. Es va iniciar el 1984 com una conferència on van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la cultura, l’art o la ciència als negocis o els problemes mundials – en més de 100 idiomes.

Què és TEDx?

TEDx és una iniciativa de TED amb l’ànim de promoure l’esperit de la seva missió de promoure i divulgar “idees que val la pena difondre”. TEDx és un programa de conferències, organitzades de manera independent i voluntària, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED en comunitats locals d’arreu del món.

Què és TEDxIgualada?

TEDxIgualada vol mostrar idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn. TEDxIgualada pretén promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat.

TEDxIgualada

Inscriu-te per estar al dia de les activitats de TEDxIgualada, venda entrades i més. Només informació rellevant.

T'hi has inscrit correctament. Fins aviat!